RETOURNEREN & RUILEN

Retourneren

Een artikel mag je 14 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wilt behouden. Binnen deze termijn heb je het recht om, zonder opgave van redenen, een artikel te retourneren (herroepingsrecht). De zichttermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het artikel in je bezit hebt gekregen. Stuur het artikel binnen die termijn naar ons terug.

Om een artikel terug te sturen kan je op de volgende manier gebruik maken van onze retourservice:

- contact ons via info@walkkings.nl voor verder instructies

Wanneer je een artikel terugstuurt, gaan wij ervan uit dat het artikel compleet is - en voor zover redelijkerwijs mogelijk - zich in de originele staat bevindt en in de originele fabrieksverpakking zit. Uitgangspunt is dat je een artikel hanteert/ inspecteert zoals je dat in een winkel mag doen. Wanneer een artikel beschadigd is kan walkkings.nl een schadevergoeding in rekening brengen.

 

Betaal ik kosten om mijn bestelling te retourneren?

Retourneren is gratis.

 

Terugbetaling

Uiterlijk 14 dagen nadat je het artikel retour hebt gestuurd, betalen we het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel terug.

 

Ruilen

Als je een artikel wil ruilen, contact je naar onze klantenservice via info@walkkings.nl Je ruiling (hetzelfde artikel in een andere maat of kleur) wordt dan meteen verwerkt en je betaalt alleen de extra bezorgkosten.